MEISTÄ

Kangasrieha on vuodesta 2022 Suomea ympäriinsä kiertänyt kotimaisten kangaskauppojen yhteinen pop up kauppa. Kangasriehassa meillä on mukana kerrallaan jopa 20 kotimaisen kangaskauppiaan tuotteita. Pop up-kiertueita järjestetään pääasiassa keväisin.

Meillä ei ole omaa verkkokauppaa, mutta jokaisella mukana olevalla kangaskauppiaalla on oma verkkokauppansa, josta pääset shoppailemaan ihania kankaita sillä aikaa kun Kangasrieha ei ole kiertueellaan. Kangasrieha kiertää ympäri Suomea. Pop up kauppa pystytetään yhdelle paikkakunnalle kerrallaan ja on avoinna useimmiten kahdesta kolmeen päivää.

MUKANA KIERTUEELLA KEVÄÄLLÄ 2024

Vaihtuva valikoima vaatetuskankaita

Kangasriehassa on paljon erilaisia vaatetuskankaita. Valikoima on hyvinkin vaihtuva, mutta mukana olevien brändien omat kuosikankaat ovat pääosassa kangasvalikoimaamme. Vaatetuskankaiden valikoima painottuu joustaviin materiaaleihin, trikooseen ja joustocollegeen, mutta usein mukaan mahtuu myös viskooseja, harsoja ja muita ihania, joista voit loihtia vaikkapa kevyet kesämekot! Kangaskauppoja riehassa on mukana reilusti, joten myös kuoseja on todella moneen makuun, löytyy niin aikuiselle kuin lapsellekin, kaikille jotain. Kangasriehassa meillä ei ole mukana pakoittain kankaita, vaan kankaat myydään helppoina valmispaloina. Valmiiksi käärityssä paketissa on päällä lappu, jossa näkyy kankaan valmistaja, kangaspalan pituus ja hinta. Riehassa kankaiden lisäksi mukana on usein myös ompelukaavoja sekä satunnaisesti myös ompelutarvikkeita, tupsuja tai keinonahkamerkkejä.

Suunnittele ja sommittele – shoppaile rauhassa

Meillä saat tuumailla ja mietisellä rauhassa, sovitella sävyjä ja suunnitella. Apua saat pyytämällä tottakai, mielellämme autamme! Kangasriehassa voit maksaa kortilla tai käteisellä. Suosittelemme säilyttämään ostamasi kankaan vyötteen tai tuotelapun, näin sinulla on valmiit tuotetiedot ja mahdollisuus tilata lisää tai kysyä lisää kankaasta kauppiaan omien sivujen kautta.

Yhteystiedot

kangasrieha-logo
  • Kangasrieha, Mekkomafia Oy 3106226-3

  • kangasrieha@gmail.com

  • Pop up kauppa, ei käyntiosoitetta

Kiertuekuulumiset ja kuvat Instagramissa ja Facebookissa,
seuraa meitä somessa!